SAP Queryjen siirto

Raporttiryhmien siirto


Haluat lisätä Report Painter raportin aluevalikkoon (Area menu), mutta missään ei ole paikkaa raportin nimelle, vain raporttiryhmälle. Tämä tarkoittaa sitä, että sinun pitää tietää missä raporttiryhmässä raportti on.

Aluevalikot luodaan ja ylläpidetään kehityksessä. Myös raporttiryhmien pitää olla siellä, muuten raporttia ei voi lisätä aluevalikkoon. Helpoin tapa saada ne sinne on kopioida ne Vie/Tuo (Export/Import) toiminnolla teksitiedostoina.

Testidatan vuoksi Report Painter raportit tehdään yleensä testissä tai tuotannossa. Kaikki Report Painter raportit pitää kohdistaa raporttiryhmään ennen kuin niitä voi käyttää. Ennen kuin raporttiryhmien siirto on mahdollista, pitää ensin tietää mitkä ne ovat.

Oheisessa dokumentissa selitetään miten siirto tapahtuu.

 


Raporttien siirto toiseen ympäristöön